admission.beder.edu.al admission.beder.edu.al

admission.beder.edu.al

Admission Office - Shkolla e Lartë Hëna e Plotë Bedër

Admission Office - Shkolla e Lartë Hëna e Plotë (Bedër)

http://admission.beder.edu.al/

TRAFFIC RANK FOR ADMISSION.BEDER.EDU.AL

TODAY'S RATING

> 1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

September

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Thursday

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 3.8 out of 5 with 11 reviews
5 star
3
4 star
5
3 star
2
2 star
0
1 star
1

Hey there! Start your review of admission.beder.edu.al

AVERAGE USER RATING

Write a Review

CONTACTS AT ADMISSION.BEDER.EDU.AL

Create Account

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

SCREENSHOTS
Preview of admission.beder.edu.al Tablet Preview of admission.beder.edu.al Mobile Preview of admission.beder.edu.al
FAVICONS

  LOAD TIME

  1.4 seconds

  PAGE TITLE
  Admission Office - Shkolla e Lartë "Hëna e Plotë" (Bedër) | admission.beder.edu.al contacts
  <META>
  DESCRIPTION
  Admission Office - Shkolla e Lartë Hëna e Plotë (Bedër)
  <META>
  KEYWORDS
  11 information
  12 comments
  13 feedback
  14 whois
  15 promotional code
  16 admission OR admission.beder.edu.al
  CONTENT
  Universiteti Hëna e Plotë Bedër u themelua në prill të vitit 2011 me vendim nr.286, datë 6.4.2011 të Këshillitë të Ministrave dhe në tetor nisi vitin e parë akademik. Universiteti është i organizuar në dy fakultete, 6 departamente dhe 19 programe studimi në ciklin e parë dhe të dytë bachelor and master në Drejtësi , Shkenca Komunikimi, Shkenca Islame, Gjuhë dhe Letërsi Angleze, Gjuhë dhe Letërsi Turke dhe Shkenca Edukimi,. Website zyrtar i Bedër. SUKSESI NË PUNËSIMIN E TË DIPLOMUARVE. Në kët drejti.
  KEYWORDS ON
  PAGE
  klubet studentore, informacion, planfikimi karrierës, fotot, planfikimi i karrierës, departmentet, departamenti i drejtësisë, beder university, kritereret e pranimit, pranimet në bachelor, për studentët shqiptarë, raport mjekësor;, 4 fotografi;, adresa, telefon, email
  INTERNAL LINKS
  LINKS TO WEBSITE
  OTHER SITES
  SERVER
  Apache/2.2.16 (Debian)
  CONTENT-TYPE
  utf-8
  GOOGLE PREVIEW

  Admission Office - Shkolla e Lartë Hëna e Plotë Bedër

  https://admission.beder.edu.al

  Admission Office - Shkolla e Lartë Hëna e Plotë (Bedër)

  TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

  1