akm.gov.al akm.gov.al

akm.gov.al

Kreu

AKM publikon numrin e llogarisë bankare të Ministri së Mjedisit për të gjithë Insatimet e lejeve mjedisore të tipit A,B,C. Lidhja e kontratave me Institucionet Monitorues. Ne zbatim te Programit Kombetare te Monitorimit per Vitin 2015, Agjencia Kombetare e Mjedisit eshte ne proces. MBI SHQYRTIMIN DHE DHENIEN E VENDIMEVE PER VNM TE PROJEKTEVE INFRASTRUKTURORE. AKM, si autoriteti kompetent, midis aktiviteteve te tjera,. Akreditimi i Laboratorit të AKM-së. Mbledhja me Drejtorët e DRM-ve. Të Rejat e Fundit.

http://akm.gov.al/

TRAFFIC RANK FOR AKM.GOV.AL

TODAY'S RATING

> 1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

April

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Monday

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 3.6 out of 5 with 13 reviews
5 star
4
4 star
4
3 star
3
2 star
0
1 star
2

Hey there! Start your review of akm.gov.al

AVERAGE USER RATING

Write a Review

CONTACTS AT AKM.GOV.AL

Create Account

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

SCREENSHOTS
Preview of akm.gov.al Tablet Preview of akm.gov.al Mobile Preview of akm.gov.al
FAVICONS
  • akm.gov.al

    32x32

  • akm.gov.al

    16x16

LOAD TIME

14.9 seconds

PAGE TITLE
Kreu | akm.gov.al contacts
<META>
DESCRIPTION
AKM publikon numrin e llogarisë bankare të Ministri së Mjedisit për të gjithë Insatimet e lejeve mjedisore të tipit A,B,C. Lidhja e kontratave me Institucionet Monitorues. Ne zbatim te Programit Kombetare te Monitorimit per Vitin 2015, Agjencia Kombetare e Mjedisit eshte ne proces. MBI SHQYRTIMIN DHE DHENIEN E VENDIMEVE PER VNM TE PROJEKTEVE INFRASTRUKTURORE. AKM, si autoriteti kompetent, midis aktiviteteve te tjera,. Akreditimi i Laboratorit të AKM-së. Mbledhja me Drejtorët e DRM-ve. Të Rejat e Fundit.
<META>
KEYWORDS
11 inovacion dhe tmd
12 rrshtn
13 statistika
14 informacione të tjera
15 kalendari mjedisor
16 botime
17 galeria
18 coupons
19 reviews
20 scam
CONTENT
AKM publikon numrin e llogarisë bankare të Ministri së Mjedisit për të gjithë Insatimet e lejeve mjedisore të tipit A,B,C. Lidhja e kontratave me Institucionet Monitorues. Ne zbatim te Programit Kombetare te Monitorimit per Vitin 2015, Agjencia Kombetare e Mjedisit eshte ne proces. MBI SHQYRTIMIN DHE DHENIEN E VENDIMEVE PER VNM TE PROJEKTEVE INFRASTRUKTURORE. AKM, si autoriteti kompetent, midis aktiviteteve te tjera,. Akreditimi i Laboratorit të AKM-së. Mbledhja me Drejtorët e DRM-ve. Të Rejat e Fundit.
KEYWORDS ON
PAGE
raporte dhe publikime, akreditime, dhe certifikime, biodiversiteti dhe, zonat e mbrojtura, fondi pyjor, biomasa dhe co2, shëndeti në pyje, menaxhimi i pyjeve, informacione, inovacion dhe tmd, rrshtn, statistika, informacione të tjera, kalendari mjedisor, botime, galeria
INTERNAL LINKS
LINKS TO WEBSITE
OTHER SITES
SERVER
Apache/2.2.15 (CentOS)
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

Kreu

https://akm.gov.al

AKM publikon numrin e llogarisë bankare të Ministri së Mjedisit për të gjithë Insatimet e lejeve mjedisore të tipit A,B,C. Lidhja e kontratave me Institucionet Monitorues. Ne zbatim te Programit Kombetare te Monitorimit per Vitin 2015, Agjencia Kombetare e Mjedisit eshte ne proces. MBI SHQYRTIMIN DHE DHENIEN E VENDIMEVE PER VNM TE PROJEKTEVE INFRASTRUKTURORE. AKM, si autoriteti kompetent, midis aktiviteteve te tjera,. Akreditimi i Laboratorit të AKM-së. Mbledhja me Drejtorët e DRM-ve. Të Rejat e Fundit.

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

9