blog.fentyfahmi.net blog.fentyfahmi.net

blog.fentyfahmi.net

an Official fentyfahmis weblog .

Crafter, Designer, Dreamer and Liam's Mom

http://blog.fentyfahmi.net/

TRAFFIC RANK FOR BLOG.FENTYFAHMI.NET

TODAY'S RATING

> 1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

May

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Friday

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 2.9 out of 5 with 7 reviews
5 star
0
4 star
3
3 star
2
2 star
0
1 star
2

Hey there! Start your review of blog.fentyfahmi.net

AVERAGE USER RATING

Write a Review

CONTACTS AT BLOG.FENTYFAHMI.NET

Create Account

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

SCREENSHOTS
Preview of blog.fentyfahmi.net Tablet Preview of blog.fentyfahmi.net Mobile Preview of blog.fentyfahmi.net
FAVICONS

    LOAD TIME

    5 seconds

    PAGE TITLE
    an Official fentyfahmi's weblog ... | blog.fentyfahmi.net contacts
    <META>
    DESCRIPTION
    Crafter, Designer, Dreamer and Liam&#39;s Mom
    <META>
    KEYWORDS
    11 menerbangkan mimpi
    12 novita pratiwi
    13 16 hours ago
    14 niken dyah
    15 fatimah atika
    16 gitasav
    17 games
    18 coupons
    19 reviews
    20 scam
    CONTENT
    Karena sejatinya kuliner itu kan hasil olahan makanan dan minuman, nggak perlu juga saya harus ke restoran paling mahal seSurabaya untuk bisa mendokumentasikan kegiatan makan saya kan, kecuali saya memang memposisikan diri saya sebagai food blogger, which thankfully Im not D tapi jadi food blogger bisa bikin makan gratis di tempat yang mahal itu sih, hahaha, itupun kalau hasil foto saya bagus, sementara masih biasa aja xD. Nah tuh, cuma 51 post, kalau saya food blogger pasti ribuan tuh D. Tema minggu .
    KEYWORDS ON
    PAGE
    simply about me, surabaya indonesia, total pageviews, my others thought, 4 years ago, mahasiswa stikom tersayang, arlam fandriansyah, copywriting jalan jalan, 1 hour ago, rizah a, menerbangkan mimpi, novita pratiwi, 16 hours ago, niken dyah, fatimah atika, gitasav, games
    INTERNAL LINKS
    LINKS TO WEBSITE
    OTHER SITES
    SERVER
    GSE
    CONTENT-TYPE
    utf-8
    GOOGLE PREVIEW

    an Official fentyfahmis weblog .

    https://blog.fentyfahmi.net

    Crafter, Designer, Dreamer and Liam&#39;s Mom

    TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

    19