sos.org.mk sos.org.mk

sos.org.mk

СОС Детско Село Македонија

Поголема финансиска поддршка за СОС Детско село од државата. Државата финансиски ќе помага и поддржи 28 деца и млади на. 14-годишна возраст без родители и родителска грижа сместени во четири станбени единици. Организирано живеење со поддршка. За реализација на оваа помош и поддршка денеска беше потпишан Меморандум меѓу Министерството за труд и социјална политика и СОС. Прочитај повеќе во продолжение. Европски денови на развојот 2015 со учество на младинец од СОС Детско село Македонија. Прочитај повеќе во...

http://sos.org.mk/

TRAFFIC RANK FOR SOS.ORG.MK

TODAY'S RATING

> 1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

March

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Tuesday

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 4.3 out of 5 with 14 reviews
5 star
7
4 star
6
3 star
0
2 star
0
1 star
1

Hey there! Start your review of sos.org.mk

AVERAGE USER RATING

Write a Review

CONTACTS AT SOS.ORG.MK

Create Account

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

SCREENSHOTS
Preview of sos.org.mk Tablet Preview of sos.org.mk Mobile Preview of sos.org.mk
FAVICONS
  • sos.org.mk

    16x16

LOAD TIME

1.7 seconds

PAGE TITLE
СОС Детско Село Македонија | sos.org.mk contacts
<META>
DESCRIPTION
Поголема финансиска поддршка за СОС Детско село од државата. Државата финансиски ќе помага и поддржи 28 деца и млади на. 14-годишна возраст без родители и родителска грижа сместени во четири станбени единици. Организирано живеење со поддршка. За реализација на оваа помош и поддршка денеска беше потпишан Меморандум меѓу Министерството за труд и социјална политика и СОС. Прочитај повеќе во продолжение. Европски денови на развојот 2015 со учество на младинец од СОС Детско село Македонија. Прочитај повеќе во...
<META>
KEYWORDS
11 спонзорирај семејство
12 поддршка при школување
13 стратешко партнерство
14 фото
15 coupons
16 reviews
17 scam
18 fraud
19 hoax
20 genuine
CONTENT
Поголема финансиска поддршка за СОС Детско село од државата. Државата финансиски ќе помага и поддржи 28 деца и млади на. 14-годишна возраст без родители и родителска грижа сместени во четири станбени единици. Организирано живеење со поддршка. За реализација на оваа помош и поддршка денеска беше потпишан Меморандум меѓу Министерството за труд и социјална политика и СОС. Прочитај повеќе во продолжение. Европски денови на развојот 2015 со учество на младинец од СОС Детско село Македонија. Прочитај повеќе во.
KEYWORDS ON
PAGE
годишен извештај 2013, што работиме, заштитни програми, сос младинска заедница, превентивни програми, кому помагаме, како да помогнете, телефон за донации, клуб на пријатели, спонзорирај дете, спонзорирај семејство, поддршка при школување, стратешко партнерство, фото
OTHER SITES
SERVER
Apache
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

СОС Детско Село Македонија

https://sos.org.mk

Поголема финансиска поддршка за СОС Детско село од државата. Државата финансиски ќе помага и поддржи 28 деца и млади на. 14-годишна возраст без родители и родителска грижа сместени во четири станбени единици. Организирано живеење со поддршка. За реализација на оваа помош и поддршка денеска беше потпишан Меморандум меѓу Министерството за труд и социјална политика и СОС. Прочитај повеќе во продолжение. Европски денови на развојот 2015 со учество на младинец од СОС Детско село Македонија. Прочитај повеќе во...

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

0