anp-ka.org anp-ka.org

anp-ka.org

ANP - Kontrolli Ajror “Adem Jashari” Sh.A.

Është privilegj i imi të udhëheq ANP Adem Jashari Sh.A. në këtë fazë të tranzicionit dhe për të qenë pjesë e zhvillimeve, gjegjësisht të krijimit të një agjencioni për ofrimin e shërbimeve të navigimit ajror. Viti 2012 për ANP-Kontrolli Ajror Adem Jashari Sh.A. shënon një vit të suksesshëm të ushtrimit të. lexo më shumë. Publikimet dhe informacionet aeronautike. Të evitojë ndeshjet në hapësirën ajrore. Të evitojë ndeshjet në hapësirën manovruese në tokë. Ministria e Punëve të Brendshme. Departamenti për ...

http://www.anp-ka.org/

TRAFFIC RANK FOR ANP-KA.ORG

TODAY'S RATING

> 1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

September

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Monday

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 3.6 out of 5 with 13 reviews
5 star
4
4 star
4
3 star
3
2 star
0
1 star
2

Hey there! Start your review of anp-ka.org

AVERAGE USER RATING

Write a Review

CONTACTS AT ANP-KA.ORG

Gazmend Gashi

Fsh●●●lat

Ko●●an , Kosovo, 13050

RS

0.38●●●●9380
ga●●●●●●●●●●●@airportpristina.com

View this contact

Gazmend Gashi

Fsh●●●lat

Ko●●an , Kosovo, 13050

RS

0.38●●●●9380
ga●●●●●●●●●●●@airportpristina.com

View this contact

Gazmend Gashi

Fsh●●●lat

Ko●●an , Kosovo, 13050

RS

0.38●●●●9380
ga●●●●●●●●●●●@airportpristina.com

View this contact

Create Account

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

DOMAIN REGISTRATION INFORMATION

REGISTERED
2013 September 06
UPDATED
n/a
EXPIRATION
n/a

BUY YOUR DOMAIN

Network Solutions®

DOMAIN AGE

 • 6

  YEARS

 • 1

  MONTHS

 • 12

  DAYS

NAME SERVERS

1
ns1703.websitewelcome.com

CONTENT

SCORE

6.2

SCREENSHOTS
Desktop Preview Tablet Preview Mobile Preview
FAVICONS
 • anp-ka.org

  16x16

LOAD TIME

1.1 seconds

PAGE TITLE
ANP - Kontrolli Ajror “Adem Jashari” Sh.A. | anp-ka.org contacts
<META>
DESCRIPTION
Është privilegj i imi të udhëheq ANP Adem Jashari Sh.A. në këtë fazë të tranzicionit dhe për të qenë pjesë e zhvillimeve, gjegjësisht të krijimit të një agjencioni për ofrimin e shërbimeve të navigimit ajror. Viti 2012 për ANP-Kontrolli Ajror Adem Jashari Sh.A. shënon një vit të suksesshëm të ushtrimit të. lexo më shumë. Publikimet dhe informacionet aeronautike. Të evitojë ndeshjet në hapësirën ajrore. Të evitojë ndeshjet në hapësirën manovruese në tokë. Ministria e Punëve të Brendshme. Departamenti për ...
<META>
KEYWORDS
11 buletini nr 3
12 links
13 ministria e infrastrukturës
14 khaia
15 icao
16 eurocontrol
17 iata
18 ecac
19 easa
20 all rights reserved
CONTENT
Është privilegj i imi të udhëheq ANP Adem Jashari Sh.A. në këtë fazë të tranzicionit dhe për të qenë pjesë e zhvillimeve, gjegjësisht të krijimit të një agjencioni për ofrimin e shërbimeve të navigimit ajror. Viti 2012 për ANP-Kontrolli Ajror Adem Jashari Sh.A. shënon një vit të suksesshëm të ushtrimit të. lexo më shumë. Publikimet dhe informacionet aeronautike. Të evitojë ndeshjet në hapësirën ajrore. Të evitojë ndeshjet në hapësirën manovruese në tokë. Ministria e Punëve të Brendshme. Departamenti për ...
KEYWORDS ON
PAGE
çertifikimi, mjedisi në punë, trafiku ajror, info, moti, statistika, avione, u ngriten 44, buletini, shkarko, buletini nr 3, links, ministria e infrastrukturës, khaia, icao, eurocontrol, iata, ecac, easa, all rights reserved, dms login
OTHER SITES
SERVER
nginx/1.8.0
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

ANP - Kontrolli Ajror “Adem Jashari” Sh.A.

https://anp-ka.org

Është privilegj i imi të udhëheq ANP Adem Jashari Sh.A. në këtë fazë të tranzicionit dhe për të qenë pjesë e zhvillimeve, gjegjësisht të krijimit të një agjencioni për ofrimin e shërbimeve të navigimit ajror. Viti 2012 për ANP-Kontrolli Ajror Adem Jashari Sh.A. shënon një vit të suksesshëm të ushtrimit të. lexo më shumë. Publikimet dhe informacionet aeronautike. Të evitojë ndeshjet në hapësirën ajrore. Të evitojë ndeshjet në hapësirën manovruese në tokë. Ministria e Punëve të Brendshme. Departamenti për ...

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

0