dppm.gov.al dppm.gov.al

dppm.gov.al

Drejtoria e Pergjithshme e Patentave dhe Markave

Formularë për patentë shpikje dhe model përdorimi. Strategjia për zbatimin e të drejtave te PI. Në vijim do të gjeni strategjinë për zbatimin e të drejtave të pronësisë intelektuale për periudhën 2016-2020. Strategjia 2016-2020. Kërko për Disenjo Industriale. Data e përditësimit të regjistrave on-line: 17.11.2016. Shënim: Informacioni i rregjistrave on line është vetëm orientues. Fjala përshëndetëse për vitin 2016 - Drejtori i Përgjithshëm ELVIN LAKO. Baza e të Dhënave Ndërkombëtare. Get the Flash Player.

http://dppm.gov.al/

TRAFFIC RANK FOR DPPM.GOV.AL

TODAY'S RATING

> 1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

April

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Monday

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 3.4 out of 5 with 11 reviews
5 star
1
4 star
6
3 star
2
2 star
0
1 star
2

Hey there! Start your review of dppm.gov.al

AVERAGE USER RATING

Write a Review

CONTACTS AT DPPM.GOV.AL

Create Account

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

SCREENSHOTS
Preview of dppm.gov.al Tablet Preview of dppm.gov.al Mobile Preview of dppm.gov.al
FAVICONS
  • dppm.gov.al

    16x16

LOAD TIME

3.6 seconds

PAGE TITLE
Drejtoria e Pergjithshme e Patentave dhe Markave | dppm.gov.al contacts
<META>
DESCRIPTION
Formularë për patentë shpikje dhe model përdorimi. Strategjia për zbatimin e të drejtave te PI. Në vijim do të gjeni strategjinë për zbatimin e të drejtave të pronësisë intelektuale për periudhën 2016-2020. Strategjia 2016-2020. Kërko për Disenjo Industriale. Data e përditësimit të regjistrave on-line: 17.11.2016. Shënim: Informacioni i rregjistrave on line është vetëm orientues. Fjala përshëndetëse për vitin 2016 - Drejtori i Përgjithshëm ELVIN LAKO. Baza e të Dhënave Ndërkombëtare. Get the Flash Player.
<META>
KEYWORDS
11 information
12 comments
13 feedback
14 whois
15 promotional code
16 dppm OR dppm.gov.al
CONTENT
Formularë për patentë shpikje dhe model përdorimi. Strategjia për zbatimin e të drejtave te PI. Në vijim do të gjeni strategjinë për zbatimin e të drejtave të pronësisë intelektuale për periudhën 2016-2020. Strategjia 2016-2020. Kërko për Disenjo Industriale. Data e përditësimit të regjistrave on-line 17.11.2016. Shënim Informacioni i rregjistrave on line është vetëm orientues. Fjala përshëndetëse për vitin 2016 - Drejtori i Përgjithshëm ELVIN LAKO. Baza e të Dhënave Ndërkombëtare. Get the Flash Player.
KEYWORDS ON
PAGE
disenjo, mbrojtja ndërkombëtare, legjislacioni, legjislacioni kombëtar, marrëveshje ndërkombëtare, marrëveshje bashkëpunimi, publikime, raporte vjetore, materiale informuese, aktivitete, të reja, transparenca, regjistri i kërkesave, koordinatori, kontakt, tarifa, spot
LINKS TO WEBSITE
OTHER SITES
SERVER
Apache
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

Drejtoria e Pergjithshme e Patentave dhe Markave

https://dppm.gov.al

Formularë për patentë shpikje dhe model përdorimi. Strategjia për zbatimin e të drejtave te PI. Në vijim do të gjeni strategjinë për zbatimin e të drejtave të pronësisë intelektuale për periudhën 2016-2020. Strategjia 2016-2020. Kërko për Disenjo Industriale. Data e përditësimit të regjistrave on-line: 17.11.2016. Shënim: Informacioni i rregjistrave on line është vetëm orientues. Fjala përshëndetëse për vitin 2016 - Drejtori i Përgjithshëm ELVIN LAKO. Baza e të Dhënave Ndërkombëtare. Get the Flash Player.

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

0