ikaf.org ikaf.org

ikaf.org

Ballina - IKAF

Instituti KAF është Shoqatë Profesionale për Certifikimin e Kontabilistëve dhe Auditorëve të Kosovës, e licensuar nga Këshilli i Kosovës për Raportim Financiar. Instituti KAF (Instituti për Kontabilitet, Auditim dhe Financa) është krijuar për të qenë një Institut kyç për zhvillimet kryesore në shërbimet e kontabilitetit, auditimit dhe financave.

http://www.ikaf.org/

TRAFFIC RANK FOR IKAF.ORG

TODAY'S RATING

> 1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

November

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Thursday

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 3.6 out of 5 with 14 reviews
5 star
4
4 star
4
3 star
4
2 star
0
1 star
2

Hey there! Start your review of ikaf.org

AVERAGE USER RATING

Write a Review

CONTACTS AT IKAF.ORG

Privacy Protection Service INC d/b/a PrivacyProtect.org

Domain Admin

C/O ID#●●●●●●● Box 16

Nob●●●ach , Queensland, QLD 4218

AU

45.●●●676
co●●●●●@privacyprotect.org

View this contact

Create Account

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

DOMAIN REGISTRATION INFORMATION

REGISTERED
2007 November 20
UPDATED
n/a
EXPIRATION
n/a

BUY YOUR DOMAIN

Network Solutions®

DOMAIN AGE

 • 13

  YEARS

 • 1

  MONTHS

 • 27

  DAYS

NAME SERVERS

1
ns1.albhost.com

CONTENT

SCORE

6.2

SCREENSHOTS
Preview of ikaf.org Tablet Preview of ikaf.org Mobile Preview of ikaf.org
FAVICONS
 • ikaf.org

  32x32

 • ikaf.org

  16x16

LOAD TIME

14 seconds

PAGE TITLE
Ballina - IKAF | ikaf.org contacts
<META>
DESCRIPTION
Instituti KAF është Shoqatë Profesionale për Certifikimin e Kontabilistëve dhe Auditorëve të Kosovës, e licensuar nga Këshilli i Kosovës për Raportim Financiar. Instituti KAF (Instituti për Kontabilitet, Auditim dhe Financa) është krijuar për të qenë një Institut kyç për zhvillimet kryesore në shërbimet e kontabilitetit, auditimit dhe financave.
<META>
KEYWORDS
11 information
12 comments
13 feedback
14 whois
15 promotional code
16 ikaf OR ikaf.org
CONTENT
Gjeni një kontabilist, auditor ose ekspert fiskal. Auditor i Brendshem i Certifikuar. Njohja e Moduleve Kualifikimeve TK-KC-AC. Njohja e Moduleve Kualifikimeve ABC. Seminare Punëtori. Lista e trajnimeve, seminareve. Regjistri publik i anëtarëve. Formular aplikimi i organizatave për partneritet me Institutin KAF. Lajme Ngjarje. Auditor i Brendshem i Certifikuar. Auditor i Jashtëm i Certifikuar. Orari i ligjëratave dhe provimeve. REGJISTRI PUBLIK I ANËTARËVE. Auditore i Brendshem i Certifikuar ABC.
KEYWORDS ON
PAGE
orari i ligjëratave/provimeve, formularët, bursa, anetaresimi i organizatave, affiliate / refero, lajmet e fundit, informata për anëtarë, konkurse pune, arkiva, publikimet, blog avokimi, english, apliko online, kontabilist i certifikuar, lehtësime financiare, apliko
INTERNAL LINKS
OTHER SITES
SERVER
Apache
POWERED BY
PHP/5.6.33,WP Optimize By xTraffic/5.1.6
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

Ballina - IKAF

https://ikaf.org

Instituti KAF është Shoqatë Profesionale për Certifikimin e Kontabilistëve dhe Auditorëve të Kosovës, e licensuar nga Këshilli i Kosovës për Raportim Financiar. Instituti KAF (Instituti për Kontabilitet, Auditim dhe Financa) është krijuar për të qenë një Institut kyç për zhvillimet kryesore në shërbimet e kontabilitetit, auditimit dhe financave.

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

1